Sorana Lacea

Doresc sa transmit pasiunea pentru miscare si beneficiile unui stil de viata sanatos tuturor persoanelor care cauta sa isi imbunatateasca calitatea vieti.
18 oct.

Sorana Lacea

Doresc sa transmit pasiunea pentru miscare si beneficiile unui stil de viata sanatos tuturor persoanelor care cauta sa isi imbunatateasca calitatea vieti.

18 oct.

Oana Olteanu

Despre mine:

Cariera  de instructor de fitness am început-o prin demonstrații și lecții matinale la mai multe posturi tv (Pro TV, TVR 1, Antena 1, Tele 7 ABC) începând cu anul 1998.

Experiență:

– 1999 Curs Step Aerobic la „Aerobics training Camp” – Tuşnad;
– 1999 Curs aerobic şi fitness organizat de Federaţia Sportul pentru Toţi la Bistriţa, Bistriţa – Bistrița Năsăud – atestat de instructor aerobic şi fitness;
– 1999–2000 Curs Aquatic Kinetic la Hotel Bucureşti;
– 1998 – 2001 Henriette Body Line Center – instructor aerobic şi fitness;
– 2001 – 2005 IDM Kennedy Group Co – instructor aerobic, fitness şi tae–bo;
– 2005 – 2008 ELMEC ROMANIA – instructor aerobic, fitness şi tae–bo;
– 2009 – 2017  freelancer/personal trainer la MY GYM & SPA;
– 2016 – 2017  freelancer/personal trainer instructor clase de gup – Paradisul Verde Sport&Spa

Contact:

Telefon: 0745.479.842
Email:  oanavlaad@yahoo.com

18 oct.

Lucian Burche

Lucian Burche a luat contact cu universul sportului la varsta de 10 ani cand a inceput sa practice scrima, care a devenit instant o pasiune. La varsta de 22 ani a devenit antrenor de scrima pentru copii si adolescenti la clubul sportiv Steaua unde a obtinut rezultate magnifice la competitii nationale si internationale. Cariera lui a luat o intorsatura semnificativa si s-a reorientat catre fitness, industrie in care profeseaza de la 25 de ani.

Lucian este un entuziast autentic cand vine vorba de fitness si este extrem de pasionat in a ajuta oamenii sa-si gaseasca drumul catre un stil de viata sanatos si pentru a descoperi placerea de a practica fitness. Experienta lui Lucian in sport profesionist si fitness l-a facut sa isi dea seama ca nu exista un substitut adevarat pentru exercitiile fizice care sa ofere aceleasi beneficii infinite care merg mai departe de planul fizic. Exercitiile fizice regulate fac o diferenta semnificativa in viata unui om.

Call Now Button