Trainer - Dora Dinu

Despre instructor
Dora Dinu

Dora Dinu

Yoga Instructor
200 de ore de formare in Ashtanga Yoga la Ashtanga yoga Mysore ianuarie 2013, 300 de ore de formare in Hatha & Vinyasa yoga la Shiva Yoga Peeth Rishikeh India in noiembrie 2014, 50 de ore Marma Vidya cu Indu Arora YogSadhna ianuarie 2017,certificare Pilates training Romania noiembrie 2012
Sunt Dora Dinu, studenta la cea mai tare scoala, Scoala Vietii.
Menirea mea este sa ajut oamenii sa se cunoasca si sa aduca mai multa lumina si bucurie in viata lor. Jobul meu este Omul, de peste 36 de ani. Cred ca secretul pentru o viata implinita este sa faci ceea ce iti place. Psihologia si yoga sunt pasiunile care imi intregesc viata.
La 55 de ani, singura mea preocupare este sa traiesc in armonie cu natura mea interioara si cu cea exterioara.
Imi place sa cunosc si sa ajut cat mai multi oameni sa-si (re)dobandeasca starea de pace si echilibru interior.
Cand am descoperit yoga in 2008 intr-un studio din Bucuresti, am simtit ca este… dragoste la prima respiratie! Mi-am urmat calea inimii si am plecat in India pentru a invata yoga direct de la sursa.
M-am certificat instructor yoga acreditat de Yoga Alliance International cu doua stagii de formare in 2 centre mari spirituale din India: formarea de baza in 2012, la Mysore si perfectionarea de 300 de ore in 2014 la Rishikesh. Ma perfectionez prin formari in Yoga terapeutica si Ayurveda (50 de ore) si ma pregatesc sa devin psiholog.
Un jurnal a ceea ce sunt si fac, felul in care percep si impartasesc lucrurile simple ale vietii gasesti
Call Now Button